spot_img
spot_img
Nedjelja, 26 svibnja, 2024

Otkrivanje skrivenih dragulja parka prirode Tajan: Jedinstvena kružna tura PD TIM Busovača

U srcu netaknute prirode, daleko od gradske vreve, Park prirode Tajan nudi jedinstvenu avanturu za sve ljubitelje prirode.

Planinarsko društvo TIM Busovača organiziralo je očaravajuću kružnu turu koja je počela u Ponijerima, vodila preko Debelog brda do samog Tajana, i nastavila se preko Suhe natrag do Ponijera. Ova ruta ne samo da očarava svojom prirodnom ljepotom, već pruža i priliku za upoznavanje bogate flore i faune ovog područja.

Poseban dragulj ture je posjeta Medenoj dolini, mjestu koje plijeni pažnju svojim zanimljivim sadržajem i bogatom gastronomskom ponudom. Posjetitelji će imati priliku uživati u lokalnim delicijama i saznati više o tradiciji i kulturi ovog kraja.

“Malo nas je al’ nas ima,” poručuju iz Planinarskog društva TIM Busovača, naglašavajući važnost zajedništva i ljubavi prema prirodi koja ih sve povezuje. Ova tura nije bila samo prilika za istraživanje prekrasnih pejzaža, već i za stvaranje trajnih uspomena i prijateljstava.

Pogledajte u našoj galeriji kako izgleda ova nezaboravna avantura i doživite dio atmosfere koja čini park prirode Tajan jednim od najljepših kutaka naše zemlje.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti