Oteli mladića, od oca tražili 200.000 eura otkupnine

Mladić (18) iz Sremske Kamenice otet je, a otmičari su od njegovih roditelja tražili 200.000 eura otkupnine. Policija ih je privela danas ranije kod novosadske gradske deponije na Klisi.

Brzom i učinkovitom akcijom pripadnika Ministarstva unutarnjih poslova u Novom Sadu, rasvijetljena je otmica osamnaestogodišnjeg mladića i uhićena četvorica osumnjičenih za ovo krivično djelo, javlja Telegraf.

Jutros, oko 3.30, otmicu je prijavio policiji otac otetog mladića, iz Sremske Кamenice, kome su otmičari tražili 200.000 eura, kako bi mu vratili sina.

Poslije intenzivne potrage na području grada, policija je, na Кlisi, u prtljažniku automobila, pronašla nepovrijeđenog mladića i osumnjičene Novosađane M. R. (2003), S. B. Đ. (2003), G. B. (2003) i jednog sedamnaestogodišnjaka.

M. R, S. B. Đ, i G. B. određeno je zadržavanje do 48 sati i bit će privedeni, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužitelju u Novom Sadu.

Osumnjičeni maloljetnik će biti priveden nadležnom sucu Višeg suda u Novom Sadu. Ministar unutarnjih poslova Bratislav Gašić čestitao je pripadnicima PU Novi Sad na izvanredno izvedenoj akciji i istaknuo kako je ovo još jedna potvrda da policija danonoćno čuva svoje građane i da neće dozvoliti da bilo tko ugrožava život i budućnost djece.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Dječak iz Novog Travnika sam brine o majci i sestri, a vršnjaci ga ismijavaju na društvenim mrežama (VIDEO)

Preminuo Mostarac koji je tvrdio da je tisuće ljudi izliječio od karcinoma