spot_img
spot_imgspot_img
Subota, 24 veljače, 2024

Ostavila oproštajno pismo i objesila se: Ovo sam morala uraditi da spasim i vas i sebe

– Objesila mi se žena, ostala su mi dva sina… Ja sam zbog svega završio na pshijatriji, ovim riječima počeo je svoju bolnu ispovijest Muamer Gadžun iz mjesta Gornji Lončari kod Kaknja.

Njegova 27-godišnja supruga Nevzeta 2. veljače u njihovoj kući digla je ruku na sebe – objesila se u toaletu.

Popela se na WC školjku

– Objesila se za dva šarafa na kojima je nekada stajao bojler, koji sam izmjestio. Vjerojatno se popela na wc školjku… To je svjesno uradila, jer da je ustala, preživjela bi. Najgore od svega je što je stariji sin, koji ima svega deset godina, pronašao je u kupatilu… Dotrčao je do kafića gdje radim i rekao tata, tako i tako… Sve je vidio i mlađi, četverogodišnji sin – priča kroz suze Gadžun.

Prema njegovim riječima, nije mogao vjerovati da se njegova supruga ubila, jer nisu imali problema. Tako see počeo raspitivati i sam istraživati koji bi mogao biti motiv da žena, koja nije legla ili izašla iz kuće, a da ne poljubi supruga i sinove, odluči se na očajnički korak.

– Prvo sam našao sedam ili osam neplaćenih računa, potom sam saznao da se zadužila i kod susjeda. Taj dug, oko 400 KM sam vratio. Novac joj je stizao i od obitelji iz inozemstva, Saznao sam da je s rođakom Samirom Gadžunom, koji je inače taksist, odlazila po pnovac… Moja žena je prije šest mjeseci bila na liječničkom pregledu za vozačku dozvolu i sve je bilo uredno… Sumnja da je neko prevario, da je morala nositi novac… Kome i zašto, ne znam… Tražio sam od policije da istraže slučaj, da uzmu popis pozive s mobitela, izvješća iz banke, na mojoj kući ima i video-nadzor… Umjesto toga, mene su priveli na razgovor – u jednom dahu ispričao je Muamer Gadžun.

Gadžun je ustupio „Avazu“ fotografiju oproštajnog pisma, budući da je orginalno pismo predao policiji.

Čuvat će vas mama

U potresnom pismu stoji:

– Sinovi moji, ljubavi moje, ovo sam morala uraditi da spasim i vas i sebe. Volim vas. Kad budem na onom svijetu, čuvat će vas mama. Čuvajte jedan drugog. I što god bude, znajte da vas volim. I vašeg oca sam puno volila i on je bio jedini voljeni čovjek. Oprostite svojoj mami. Volim vas puno. Vaša Nezva, stoji u pismu.

Gadžun naglašava da mu je sumnjiv rukopis supruge.

– Moguće da joj je drhatala ruka. Ne znam, nisam više pametan, ali mislim da bi se u čitav slučaj trebala uključiti policija, zaključio je Muamer Gadžun.

Aldina Alić, glasnogovornica Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije, potvrdila je za “Avaz” da je policija obaviještena o ovom slučaju.

“Očevidnim i drugim radnjama utvrđeno je da se radi o samoubojstvu”, kratko je kazala Alić.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM