Nedjelja, 17 siječnja, 2021

OGLAS: Prodaja komposta za šampinjone u Vitezu!

Pročitajte i ovo

Priče iz Busovače: Busovački maturanti 1999. godine (VIDEO)

Na YouTubu kanalu našeg sugrađanina Slavena Petrovića danas je objavljen video zapis "Maturanti 1999. godine". Doista lijepe uspomene na neka...

FOTO: Busovača pod snježnim pokrivačem

Busovaču i veći dio Središnje Bosne danas su iznenadile snježne pahulje koje i dalje neumorno padaju.   Pogledajte galeriju:

I ovaj vikend Škola skijanja na Busovačkoj planini

Univerzalna sportska škola "Alfa" Busovača i ovaj vikend organizira "Školu skijanja" na Busovačkoj planini. Prva je održana početkom siječnja, no...
U ovim, ne tako jednostavnim vremenima u svijetu ekonomije, biznisa i posla, kada su gotovo sve poslovne ideje iscrpljene ipak se uspije naći i poneka zanimljiva ideja koja plijeni pažnju.

Tako se nekoliko mladih ljudi iz Viteza, najprije iz radoznalosti okušalo u sadnji šampinjona te iz početničkog osjećaja da je takvo nešto traženo i kod nas, upustilo se u prodaju komposta za uzgoj šampinjona. Dakle, ovdje se radi o uzgoju gljiva, a kompost za uzgoj šampinjona već sve sadrži, zadatak uzgajivača, jeste samo osigurati, ne tako zahtjevne uvijete za uzgoj.

Kompost se nalazi u vrećama dimenzija 60x40cm i kao takav se prodaje. Uz vreće komposta dolazi i pokrivna zemlja, a osnovni uvjet je da imate tamniju prostoriju u kojoj je temperatura od 20 do 25 C° s mogućnošću provjetravanja i spuštanja temperature na 16C° i naravno volju da isto isprobate!

Ekipu možete kontaktirati na Facebook profilu ” Šampinjoni Vitez” ili na mob: 063 131 570

 

 

 

 

 

 

 

Najčitanije zadnjih 7 dana

- Marketing -

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

- Marketing -

Posljednje objavljeno

ŽUPNE OBAVIJESTI 2. Kroz godinu – 17. 01. 2020.

Danas je druga nedjelja kroz godinu. Mlada je nedjelja. Mise su redovitim rasporedom. Danas je sv. Anto, pustinjak....
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo