- Marketing -
Četvrtak, 21 listopada, 2021

Održana svjetska premijera prve luksuzne kamp prikolice iz Viteza u Düsseldorfu

Pročitajte i ovo

UŠTEDA CO2: Ekološki aktivisti traže da se u Njemačkoj zabrane kratki unutardržavni letovi

Nekoliko njemačkih ekoloških grupa zatražilo je hitan prekid svih letova na kratkim relacijama diljem zemlje, do udaljenosti od 600...

KISELJAK | Blaženki i Vladi dobri ljudi napravili kuću

"Prije nešto više od godinu dana objavili smo priču o Blaženki i Vladi Perić iz Kiseljaka koji su živjeli...

FOTO/VIDEO: U Kiseljaku održan KISS FASHION SHOW

Nešto novo, nešto moderno, nešto što je Kiseljaku potrebno. Ovako bi se ukratko mogao opisati subotnji događaj nazvan KISS FASHION...
Svjetska premijera prve luksuzne bh. kamp prikolice Derubis Caravan, koju je izradila kompanija Derubis Yachts iz Viteza, upriličena je danas u okviru najvećeg svjetskog sajma kampera i opreme za kampiranje Caravan Salon, koji se održava od 27. kolovoza do 5. rujna u Düsseldorfu.

Nakon svjetske premijere prve luksuzne bh. jahte Derubis Fly 44 prije dvije godine u Sarajevu, brodogradilište Derubis Yachts d.o.o.Vitez danas je upriličilo i svjetsku premijeru prve luksuzne bh. kamp prikolice Derubis Caravan dužine sedam metara i širine 2,4 metra na sajmu kampera u Düsseldorfu.

Najveći svjetski sajam karavana i kamp prikolica, CARAVAN SALON DÜSSELDORF, svake godine privlači više od 270.000 ljubitelja karavaninga. Kamp prikolice, motore karavane, pribor, šatore i ostalu opremu izlaže oko 645 izlagača iz 31 zemlje, koji zauzimaju prostor od oko 214.000 metara četvornih u 13 dvorana i na otvorenom.

Prema riječima Denisa Kraljevića, direktora Derubis Yachts d.o.o. Vitez, izlažu u kategoriji dvoosovinskih kamp prikolica preko 7 metara.

“Napravili smo jedini na svijetu monolitnu karoseriju koja se proizvodi od poliesterske smole ojačane staklenim vlaknima, materijala od kojeg se prave i jahte. Jedini na svijetu imamo lamistal stakla iz automobilske industrije, inovativni interijer sa salonom od 10 m2, futuristički izgled i čitav niz inovativnih rješenja“, istaknuo je Kraljević.

- Advertisement -

Sigurno je da svjetska promocija prve luksuzne bh. kamp prikolice u Düsseldorfu nije mogla proći nezapaženo, jer je to jedina svjetska premijera na cijelom sajmu.

Pitanje nagrada uvijek korespondira s nekim interesima i lobijima u koje mi definitivno ne spadamo, pa i nemamo neke prevelike ambicije, ali računamo na nešto mnogo značajnije, a to je mišljenje krajnjih kupaca. Na sajam idemo s jasno postavljenim ciljevima sklapanja tridesetak ugovora o zastupanju s kompanijama koje su već unaprijed sebe delegirale. Predivan je osjećaj kada jedna bh. kompanija dobiva upite značajnih njemačkih kompanija o zastupanju za njemačko tržište. To smatramo najvećom pobjedom“, naglasio je Kraljević.

- Marketing -

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

TRAŽITE POSAO? AirVit d.o.o. Vitez objavljuje natječaj za nekoliko radnih mjesta

AirVit d.o.o. Vitez objavljuje natječaj za sljedeće radno mjesto:   Instalater klimatizacije i centralnog grijanja - 3 izvršitelja Bravar -...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo