spot_img
Utorak, 26 rujna, 2023
spot_img
NaslovnicaBIHOdržana promocija knjige "Razgovori s ekonomistima" autra dr.sc. Gorana Pejakovića

Održana promocija knjige “Razgovori s ekonomistima” autra dr.sc. Gorana Pejakovića

U Centru za kulturu općine Travnik u petak je održana promocija knjige „Razgovori s ekonomistima“ autora dr.sc. Gorana Pejakovića.

Knjiga „Razgovori s ekonomistima“ je napravljena sa stručnjacima iz Bosne i Hercegovine, a grupu ekonomskih eksperata čine univerzitetski profesori, predavači s visokoškolskih ustanova i ekonomski analitičari.

”Doista sam zadovoljan održanom promocijom. Mislim da je prošlo sve na jednoj zadovoljavajućoj razini, a odaziv je bio i veći od mog očekivanja jer se radi o knjizi, još k tome stručnoj, što i nije baš atraktivno u odnosu na neke druge događaje. Ovom prilikom se zahvaljujem svima koji su došli na promociju, a posebno promotorima prof.dr. Hasanu Mahmutoviću, prof.dr. Dariju Jerkoviću i doc.dr. Almedinu Zecu te osoblju Centra za kulturu općine Travnik na čelu s direktorom Taikom Ganićem.” izjavio je autor Pejaković za naš portal.

Što se tiče knjige, ekonomisti koji govore u knjizi važe za jedne od uspješnijih u našoj državi.

”Knjiga je u formi intervjua s 21 uglednim ekonomistima iz BIH. To su sveučilišni profesori i ekonomski analitičari, od kojih veliki broj ima izuzetno iskustvo, ne samo u ekonomskoj znanosti, već i u biznisu. Naime, mnogi od stručnjaka s kojima sam razgovarao se nalaze na rukovodećim pozicijama u uspješnim poduzećima iz naše države. Stoga, radi njihovih respektabilnih karijera i referenci, smatram kako knjiga može poslužiti kao skup korisnih savjeta i sugestija za razne osobe i organizacije, neovisno radi li se o civilnom, javnom ili realnom sektoru. Uostalom, cilj pisanja knjige je upravo dati neka rješenja u pravcu unapređenja postojećeg stanja domaće ekonomije.” zaključuje naš sugrađanin.

Izvor: Travnicki.INFO

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti