spot_img
Petak, 8 prosinca, 2023
spot_imgspot_img

Održana izvještajno-izborna skupština USR Busovača, Ivica Cavi Tomičić novi/stari predsjednik

Protekli vikend u veliko dvorani Općinskog vijeća Busovača održana je redovita izvještajno-izborna skupština Udruge sportskih ribolovaca Busovača.

Uz izvještaj o radu USR Busovača koji je podnio predsjednik Ivica Cavi Tomičić, uručene su četiri Zlatne plakete te jedna počasna dozvola za članove USR Busovača koji su dali nemjerljiv doprinos radu i razvoju USR Busovača i sportskog ribolova općenito.

Zlatne plakete dobili su dugogodišnji članovi: Željko Varešković, Ratko Petrović, Borislav Bilić i Ivica Krišto – Bela. Đemil Bilić dobio je počasno iskaznicu.

U izbornom djelu skupštine izabran je novi Upravni odbor kojeg čine: Ivica Cavi Tomičić, Miralem Ekmeščić, Ivan Lukin, Ivica Marić, Željko Milinović, Zdravko Agatić, Ratko Petrović, Mujo Koluh, Željko Varešković, Frano Čavara i Žarko Katava.

Za predsjednika Upravnog odbora odnosno USR Busovača izabran je Ivica Cavi Tomičić, a za dopredsjednika Miralem Ekmeščić.

Iz USR Busovača za grad-busovaca.com portal su poručili kako nastavljaju sa radom u predstojećem razdoblju kako bi ostvarili jednako dobre odnosno još bolje rezultate, kako na zaštiti i poribljavanju naših rijeka pa tako i na natjecateljskom planu.

Čestitamo!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM