Novu dimenziju starenja nudi vam Dom za starije i nemoćne osobe “Brnjaci”

0
359
Impresivna prostranost, kvaliteta izgradnje, vrhunska opremljenost uz iskusno osoblje i bogatstvo sadržaja glavne su odlike koje Dom za starije i nemoćne osobe “BRNJACI” svrstavaju u red vodećih domova za smještaj starijih osoba u Bosni i Hercegovini.

Nova i uzbudljiva dimenzija starenja poslovna je filozofija doma koja se ogleda u jedinstvenom pristupu svakom njegovom korisniku.

Dom pokretnim, polupokretnim i nepokretnim osobama nudi kompletnu medicinsku njegu, psihološku podršku, pažnju i animaciju, primjerenu prehranu i osobnu higijenu kao i 24-satni nadzor.

U našem domu radi tim sastavljen od djelatnika različitih stručnih profila koji predano rade na podizanju opće kvalitete života, osmišljavaju različite sadržaje i zbivanja te pružaju visoko kvalitetnu medicinsku skrb.

Ono što je nama veoma bitno jest funkcioniranje naše zajednice kao jedne velike obitelji, tako da samim dolaskom u Dom postajete član naše obitelji a vaše potrebe postaju naša briga i obaveza…

Obratite nam se s punim povjerenjem na telefon broj 030 874 222 ili na broj mobitela 063 816 859. Potražite nas i na Facebook profilu: Dom za starije i nemoćne Brnjaci- Kiseljak.