spot_img
spot_img
Petak, 12 travnja, 2024

Novo u Dentici: Besplatno ultrazvučno skidanje kamenca i pregled zuba!

Prošli tjedan u Busovači je s radom počela stomatološka ordinacija “Dentica” vlasnice dr. Amne Varupe. Riječ je o privatnom stomatološkom centru koji se može pohvaliti visokoobrazovanim, stručnim i ljubaznim osobljem.

Povodom početka rada, Dentica Busovača odlučila je prvih deset pacijenata nagraditi besplatnim ultrazvučnim skidanjem kamenca i pregledom zuba.

“Redovan pregled zuba, čišćenje zubnog kamenca, pjeskarenje te poliranje zubi spadaju u preventivnu dentalnu medicinu. S obzirom na to da su zubi vitalni organi u usnoj šupljini zaduženi za pravilan govor, ali i prehranu, važno je imati zdrave zube bez zubnog kamenca”, ističu za naš portal iz Dentice Busovača te napominju:
“Četkanje zubi primarni je i najvažniji korak u oralnoj higijeni, no pitanje je koliko dobro četkamo zube i uspijemo li baš svaki puta dobro očistiti plak. To je naročito problem kod nepravilnih zubi jer je teško, a katkada i nemoguće temeljito očetkati sve plohe zuba. Stoga, iskoristite ovu priliku, pozovite za termin te potpuno besplatno dođite na tretman ultrazvučnog skidanja kamenca uz pregled vaših zuba. Dentica Busovača je tu za vas!”

Stomatološku ordinaciju “Dentica” možete posjetiti u Ulici branitelja/branilaca domovine u Busovači. Radno vrijeme je svakim radnim danom od 9 do 18 sati, a subotom od 9 do 15 sati. Svoje termine možete zakazati na broj tel. 061 067 111 ili na email [email protected] .

Novo u Busovači! S radom počela stomatološka ordinacija “Dentica”

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti