Četvrtak, 29 srpnja, 2021

Novo u Busovači! Sutra druga ljetna radionica za djecu

Pročitajte i ovo

Zbog COVID-19 više od dvije godine nisu vidjeli svoje obitelji

Ovo je najcrnji dan za Kosovo od završetka rata. Jednostavno, Kosovo je zavijeno u crno. Svi smo tužni, žalosni,...

U Busovači u novoizgrađenom amfiteatru na otvorenom u nedjelju počinje prvi Festival kulture

U okviru projekta Osjeti Teatar, koji realizira Studio Teatar sa svojim partnerima AmfiTeatrom Busovača, Osnovnom školom Kaćuni, centrima za...

U Busovači održana večer plesa u organizaciji mažoretkinja HKD Napredak Busovača “Zaplešimo zajedno”

Prvo pleši, razmišljaj poslije…ovim citatom vodile su se u petak plesne skupine. U Busovači je u petak održana večer...
U organizaciji udruge UZOR iz Busovače i HUM-a u Središnjoj Bosni, prošlu je nedjelju u Busovači je održana prva u nizu ljetnih radionica za djecu. Već sutra (10. 7.) na rasporedu je nova ljetna radionica i prilika da vaši mališani nauče nešto novo o dječjim pravima (starija grupa), te o lijepom ponašanju, lakšem komuniciranju te se upoznaju sa životinjskim carstvom (mlađa grupa).

Radionica za mlađe (od 7 do 10 godina) počinje u 12 sati te završava u 15 sati. Druga radionica, namijenjena mlađoj djeci (od 3 do 6 godina) počinje u 16 i završava u 19 sati. Radionice se održavaju u prostorijama udruge UZOR na adresi Branitelja domovine b.b. (do gradskog parka).

Cilj radionica jest predstaviti djeci obogaćen i zanimljiv sadržaj na uistinu kreativan način. Uz vježbanje i razvoj društvenih i komunikacijskih vještina kod djece, posebna pažnja će se posvetiti na razvoj i poticanje kreativnosti i kritičkog mišljenja, poticanje na suradnju, međusobno upoznavanje, igranje i druženje.

“Na prvoj radionici, s djecom starijeg uzrasta (od 7 do 10 godina) glavna tema bit će dječja prava. Niz aktivnosti ćemo povezati u jednu cjelinu koja zaokružuje tu temu. Završni dio radionice provest ćemo igrajući igru asocijacija. Druga radionica, za djecu mlađeg uzrasta (od 3 do 6 godina) započet će upoznavanjem s pravilima lijepog ponašanja, odnosno, pravilima ponašanja u grupi. Nakon toga prijeći ćemo na likovne aktivnosti i izradu raznih životinjica od papira i kartona, bojeći temperama. Preostalo vrijeme namijenjeno je za jezične aktivnosti kojima djeca jačaju svoje komunikacijske vještine i bogate rječnik.”

Prijaviti se možete na broj telefona 063 908 035 ili putem Facebook i Instagram stranice udruge UZOR Busovača. (Kontakt osoba je Marija Čalić, voditeljica radionica).

Roditelje molimo da, ako odluče da njihovo dijete na ovaj način bude dio ovog projekta i zajedno s nama kroz igru i zanimljive aktivnosti uči i razvija svoje vještine, svoje povjerenje ukažu realizatorima radionica. Detaljnije informacije roditelji će dobiti prije početka radionice na spomenutoj lokaciji, kada će voditelji aktivnosti biti dostupni za sva pitanja i nejasnoće vezane za organizaciju, sadržaje i način realizacije.

- Advertisement -

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

FOTO | Otvoren najslađi kutak u našem gradu – palačinkarnica “Mljac – mljac”

U subotu 12. lipnja, na adresi Branitelja Domovine bb, svoja je vrata svečano otvorila palačinkarnica "Mljac-mljac". Ovo je prva...
- Marketing -

Posljednje objavljeno

FOTO: Započeo IX. Franjevački hod Frame Bosne Srebrene

Jučer je započeo „IX. Franjevački hod Frame Bosne Srebrene”. Franjevački hod je hodočašće mladih s ciljem produbljivanja osobne vjere,...
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo