spot_img
spot_img
Četvrtak, 20 lipnja, 2024

Novi trgovački lanac stiže u BiH, počeli s traženjem radnika

Pepco je najavio da u početku svoje prve trgovine u BiH planira otvoriti na području Sarajeva i Banje Luke.

Poljski lanac diskontnih trgovina koji nudi odjeću za cijelu obitelj i proizvode za domaćinstvo, a koji je na samom kraju prošle godine najavio ulazak na tržište Bosne i Hercegovine, u fazi je regrutiranja početnog kadra.

Lanac, koji ima registriranu tvrtku u BiH Pepco B-H d.o.o..Sarajevo raspisao je oglase za posao za radna mjesta Senior HR Business Partner, Područni voditelj i Voditelj za projekte izgradnje i investicija.

Pepco je najavio da u početku svoje prve trgovine u BiH planira otvoriti na području Sarajeva i Banje Luke. Objavio je da traži dugoročni zakup prostora od 450 do čak 700+ kvadratnih metara u maloprodajnim i trgovačkim centrima u gradovima i mjestima s više od 15.000 stanovnika, piše Indikator.ba.

Trgovački lanac, kako navodi Indikator.ba, ima i aktiviranu web stranicu za Bosnu i Hercegovinu pepco.ba.

S glavnim uredom u Poznanu, Poljska, kompanija ima više od 25.000 radnika u 18 teritorija u srednjoj i istočnoj Europi te zapadnoj Europi, uključujući trgovine u Italiji i Španjolskoj, Njemačkoj i Grčkoj. Kotira na Varšavskoj berzi.

Asortiman trgovina Pepco čine dječja, ženska i muška odjeća, donje rublje, modni dodatci, igračake, kućni namještaj, dekorativni proizvodi i ukrasi, kućanski tekstil i drugo. U grupi kažu da su u srži njihovog poslovanja jednostavnost, integritet, timski rad i preduzetništvo.

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti