spot_img
spot_imgspot_img
Nedjelja, 25 veljače, 2024

Novi hrvatski izbornik vraća u reprezentaciju dvije legende

Novi hrvatski rukometni izbornik Goran Perkovac navodno će, prema pisanju hrvatskih medija, u reprezentaciju vratiti bivše reprezentativce Manuela Štrleka i Mirka Alilovića, a poziv za nova okupljanja trebao bi dobiti i desni vanjski Luka Stepančić, koji se vratio na teren nakon dvogodišnjeg izbivanja zbog ozljede.

Nakon neuspjelog nastupa na Svjetskom prvenstvu pod vodstvom Hrvoja Horvata hrvatska rukometna reprezentacija dobila je novog izbornika, Gorana Perkovca. Ovaj iskusni trener odmah po preuzimanju dužnosti najavio je značajne promjene u sastavu, uključujući ponovni poziv vrataru Marinu Šegi (38).

Svoje mjesto u reprezentaciji iznova bi trebao imati i desni vanjski Luka Stepančić (32), koji se vraća nakon dvije godine pauze zbog ozljede. Perkovac je navodno također razgovarao s Manuelom Štrlekom (34), jednim od najboljih lijevih krila u povijesti hrvatskog rukometa, te bi se i on trebao naći na popisu za buduće reprezentativne akcije.

Zanimljiva je i situacija oko legendarnog vratara Mirka Alilovića (37), budući da se 2018. godine umirovio od reprezentativnog rukometa, ali je odlučio pomoći na prošlom Europskom prvenstvu. Unatoč svojim godinama, Alilović još uvijek brani na vrhunskoj razini, stoga ne bi bilo neuobičajeno kada bi ga Perkovac nagovorio na još jedan povratak u reprezentaciju.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM