spot_img
spot_img
Ponedjeljak, 17 lipnja, 2024

Novi detalji silovanja: Dječak (13) prvo tukao pa silovao 11-godišnjaka, djeca čula plač

Stravičan slučaj dogodio se prekjučer u zeničkom naselju Radakovo, gdje je prijavljeno kako je 13-godišnji dječak silovao 11-godišnjaka, saznaje portal “072info”.

Brojne policijske ekipe izašle su na lice mjesta, a 11-godišnji dječak, kojeg je silovao 13-godišnjak, prevezen je u Kantonalnu bolnicu Zenica radi utvrđivanja točnosti navoda ove prijave.

Uviđaj na licu mjesta trajao je satima, a kojim će biti rasvijetljene sve okolnosti ovog nesvakidašnjeg događaja koji je potresao Radakovo, Zenicu i bh. javnost.

Iz policije su za 072info kratko potvrdili da je zaprimljena prijava od strane roditelja koji tvrdi da je maloljetno lice izvršilo silovanje njihovog također maloljetnog djeteta. Ovi navode još uvijek se utvrđuju.

Istovremeno, mještani Radakova s nevjericom prepričavaju ovaj događaj.

– Užas je bio, stanujemo tu. Strašno, do moje zgrade se desilo. Djeca su neka čula, al nisu smjela, tukao ga je prvo. A inače je taj problematičan. 

E ovo vam je dokaz gdje živimo i s kim. Desilo se ispod zgrade usred bijela dana. Od komšija nitko da nije čuo – vidio. Tek kad se završilo, čuli svi kako plače – tvrdi mještanka Radakova (identitet poznat redakciji 072info, op.a.)

Cjelokupna javnost u Zenici ogorčena je ovim slučajem, a posebno je paradoksalno da, ako se navodi ispostave točnim, dječak s 13 godina neće snositi nikakvu odgovornost niti sankciju za navodno silovanje.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti