spot_img
Petak, 8 prosinca, 2023
spot_imgspot_img

Svi na tribine: Veterani NK “Busovača” domaćini prijateljima iz austrijskog kluba SC “Zwettl”

Ovog vikenda, 30. rujna, stadion Nogometnog kluba “Busovača” bit će poprište jednog posebnog događaja za ljubitelje nogometa iz Busovače i okolnih mjesta. Veterani NK “Busovača” ugostit će bivše sudionike austrijske prve lige – Nogometni klub “Zwettl” iz istoimenog austrijskog grada. Riječ je o prijateljskoj utakmici veterana, a među igračima su i oni koji su nekad bili profesionalci.

Ova utakmica označava prvi susret između ova dva kluba i rezultat je ideje Ljubomira (Ljubana) Petrovića, dugogodišnjeg igrača NK “Busovača” i uspješnog poduzetnika. Gospodin Petrović, koji je također veliki prijatelj i sponzor kluba iz Busovače, želio je ostvariti ovu suradnju i povezati ova dva kluba.

Osim sportskog aspekta, ovaj susret u Busovači bit će prilika za druženje i upoznavanje ljepota Busovače, Središnje Bosne, ali i cijele Bosne i Hercegovine. Za realizaciju ove utakmice zaslužan je i Zoran Ljubičić, Busovljak sa austrijskom adresom, otac proslavljenih nogometaša Dejana i Roberta Ljubičića.

Nogometni klub “Zwettl” trenutno se natječe u 4. rangu 1. Landes lige u Austriji, a u prošlim desetljećima bilježio je značajne uspjehe u 1. austrijskoj Bundes ligi.

Pozivamo sve ljubitelje nogometa da dođu i podrže naš domaći tim, ali i goste i prijatelje iz Austrije na ovom posebnom sportskom susretu. Ulaz na stadion Nogometnog kluba “Busovača” je besplatan!

Vidimo se u subotu, 30. rujna, u 15 sati na stadionu Nogometnog kluba “Busovača” i zajedno uživajmo u ovoj nogometnoj fešti.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM