spot_img
spot_img
Subota, 15 lipnja, 2024

Njemačka tvrtka traži sommeliera za kanabis: Moguća zarada do 100.000 eura na godinu

Zadaci sommeliera uključivali bi evaluaciju različitih sojeva kanabisa na temelju propisanih kriterija, procjenu uvjeta uzgoja te edukacijski rad u području ljekovite konoplje.

Tvrtka sa sjedištem u njemačkom gradu Kölnu traži radnika koji je dobro upućen u kanabis. Riječ je o potpuno legalnom poslu na kojem je moguće zaraditi do 100.000 eura na godinu. Kanabis korišten u medicinske svrhe može ublažiti bolove, a medicinske proizvode od njega proizvodi Cannamedical Pharma. Taj proizvođač lijekova, naime, traži sommeliera za kanabis, zbog održavanja kvalitete.

Cilj tvrtke je, kako je priopćeno, svakom pacijentu pružiti individualnu terapiju najviše farmaceutske kvalitete. Zadaci sommeliera uključivali bi evaluaciju različitih sojeva kanabisa na temelju propisanih kriterija, procjenu uvjeta uzgoja te edukacijski rad u području ljekovite konoplje, prenosi Fenix magazin.

Za dobivanje ovog posla potrebno je ispuniti nekoliko uvjeta. Potrebno je biti pacijent kojemu je dopuštena konzumacija kanabisa u Njemačkoj. Naime, on se tek tada može legalno konzumirati. Potrebno je i određeno predznanje o kanabisu pa bi dobro mogla doći znanstvena ili poljoprivredna pozadina.

Moguća zarada ovisi o kvalifikacijama osobe koja dobije posao, a do sada se na natječaj prijavilo više od 100 zainteresiranih.

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti