spot_img

Nesreća u BiH: 81-godišnjak teško povrijeđen dok je palio korov, sumnja se na minu

U mjestu Miljkovac kod Doboja jučer je došlo do dramatičnog incidenta u kojem je 81-godišnji muškarac teško povrijeđen dok je pokušavao paliti korov u svom dvorištu. Nesreća se dogodila nešto prije 17.30 sati, a izvješće “Avaza” otkriva da se sumnja kako je uzrok eksplozije mina.

Iz Policijske uprave Doboj potvrđeno je da je primila prijavu o eksploziji koja se dogodila tijekom pokušaja paljenja korova u mjestu Miljkovac.

“Uslijed eksplozije povrede je zadobio M.H., koji je prebačen u bolnicu”, izjavili su službenici Policijske uprave Doboj za portal “Avaz”.

Članovi obitelji ozlijeđenog 81-godišnjaka su u šoku zbog neočekivane nesreće te su brzo reagirali kako bi mu pružili pomoć.

“Bila je ogromna detonacija. Odvezao sam ga u bolnicu u Banja Luku. Ima povredu desnog oka. Nevjerojatno da nije izgubio svijest”, izjavio je jedan od članova obitelji povrijeđenog muškarca.

Ozljede koje je pretrpio 81-godišnjak su ozbiljne, a istražitelji sada provode detaljnu istragu kako bi utvrdili kako je mina dospjela na to područje te kako je došlo do ove opasne situacije. Građani su također pozvani na oprez prilikom obavljanja radova na zemljištu, kako bi se izbjegle slične tragedije.

Ovo je još jedan podsjetnik na važnost sigurnog postupanja s eksplozivnim materijalima i potrebu za pažljivim pregledom terena prije bilo kakvih radnji koje uključuju kopanje ili paljenje. Naša misao je s ozlijeđenim muškarcem i njegovom obitelji, te se nadamo njegovom brzom oporavku.

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti