spot_img
spot_img
Petak, 19 travnja, 2024

Nedovoljno el. punjača u BiH, cijene punjenja određuju vlasnici

Povećan uvoz električnih automobila zahtijeva i veći broj električnih punjača. Za razvoj elektromobilnosti ključna je dobra infrastruktura za punjenje vozila na električni pogon. Na razini BiH trenutačno je instalirano više od 300 punjača.

S obzirom na zanimanje i tempo razvoja, svakim danom sve je teže pratiti razvoj električnih punjača. Stoga, kako bi se korisnicima električnih vozila, ali i onima koji to žele postati omogućilo što veću udobnost vožnje, sa što manjom brigom o dostupnosti punionica, pozivamo sve njihove vlasnike da na www.chargerbih.ba besplatno registriraju punionicu i navedu podatke, poput vrste punionice, snage, dostupnosti, naplate, fotografije i slično.

Dodatno, ovaj upis punionica na www.chargerbih.ba bi osobito mogao biti od značaja ugostiteljskim objektima, hotelima, restoranima, koji time dobivaju ne samo na vidljivosti punjača već i pratećih usluga koje nude – kazala je za akta.ba Anela Karahasan iz Udruge za elektromobilnost koja djeluje pri Gospodarskoj komori FBiH.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM