Narednih dana oblačno s kišom, ponegdje i snijeg

Vjetar umjeren i jak južnog smjera. U drugom dijelu dana povremeno se očekuju i olujni udari juga. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 6, na jugu zemlje do 9 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 6 i 11, na jugu zemlje do 14 stupnjeva.

srijedu, 18. siječnja, pretežno oblačno vrijeme sa kišom, na vrhovima planinama će padati snijeg. Češće padaline su na području Hercegovine i jugozapadne Bosne. Vjetar umjerene jačine, s jakim udarima, južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 3 i 8, na jugu do 10 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 7 i 13 stupnjeva.

četvrtak, 19. siječnja, oblačno vrijeme s kišom, na planinama će padati snijeg. Jakog juga može biti još prijepodne. U drugom dijelu dana se očekuje slabljenje vjetra. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 3 i 7, na jugu zemlje do 9 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 4 i 10, na jugu zemlje do 13 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Priopćenje MUP-a: Policija u Busovači ponovno uspješna, pronašli opojnu drogu speed

Nadležni organi upozoravaju: Moguće poplave u BiH