spot_img

Naredna tri dana nas očekuje nestabilno vrijeme s pljuskovima i grmljavinom

U Bosni i Hercegovini se u naredna tri dana očekuje nestabilno vrijeme s lokalnim pljuskovima i grmljavinom.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda Bosne i Hercegovine, u utorak će biti djelomično vedro i nestabilno vrijeme s pljuskovima i grmljavinom. U Bosni se očekuju jači pljuskovi uz mogućnost lokalne pojave tuče. Vjetar će biti slab do umjeren, većinom južnog i jugozapadnog smjera. U sjevernim područjima vjetar će biti sjeverozapadnog smjera.

Jutarnje temperature zraka većinom će se kretati između 12 i 17 stupnjeva, na jugu do 20, dok će najviše dnevne temperature uglavnom biti između 24 i 28 stupnjeva.

U srijedu će u Bosni i Hercegovini biti djelomično vedro i nestabilno vrijeme s lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Vjetar će biti slab, većinom južnog i jugozapadnog smjera. U sjevernim područjima vjetar će biti sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnje temperature zraka većinom će se kretati između 12 i 16 stupnjeva, na jugu do 20, dok će najviše dnevne temperature uglavnom biti između 21 i 26 stupnjeva, na jugu do 29 stupnjeva.

U četvrtak će u Bosni i Hercegovini biti djelomično vedro i nestabilno vrijeme s lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Vjetar će biti slab do umjeren, većinom južnog i jugozapadnog smjera. U sjevernim područjima vjetar će biti zapadnog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnje temperature zraka većinom će se kretati između 12 i 16 stupnjeva, na jugu do 20, dok će najviše dnevne temperature uglavnom biti između 21 i 26 stupnjeva.

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti