Utorak, 29 studenoga, 2022

Nakon više od 2 sata bespoštedne borbe viteški vatrogasci ugasili požar na farmi Jukić Prse

Pročitajte i ovo

Dragovoljno vatrogasno društvo “Vitez” jučer je u 15,20 sati, od strane PS Vitez zaprimilo dojavu da u mjestu Nadioci, Općina Vitez gori staja farme Jukić Prse, u vlasništvu Ivana Jukića.

“Odmah po zaprimljenom pozivu vatrogasna ekipa DVD Vitez s navalnim vatrogasnim vozilom i četiri vatrogasca se uputila na mjesto požarišta, gdje su nakon 10 minuta započeli s akcijom gašenja požara. S obzirom na to da je požar bio većih razmjera nakon 5 minuta u pomoć su pristigli i vatrogasci DVD Stari Vitez, s vozilom i četiri vatrogasca, te smo zajedničkim snagama nakon 2 sata i 10 minuta požar uspješno ugasili”, kazao je za portal Vitez.info Miroslav Grabovac, tajnik DVD “Vitez.

Kako smo doznali, vatrogasci su imali dodatne poteškoće u gašenju požara, jer su morali voditi računa da požar ne zahvati i drugi, veći, naslonjeni gospodarski objekt uz staju koja se zapalila.

Neslužbeno, uzrok požara su električne instalacije, a prema prvim informacijama, procijenjena materijalna šteta iznosi oko 10 000 KM.

Izvor: Vitez.info

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Preminuo najstariji Hercegovac

Milan Milivojević, iz sela Dolovi u Berkovićima, najstariji Hercegovac, preminuo je jučer u Trebinju u stotinu četvrtoj godini života. Milivojević,...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo