Sviđa mi seSviđa mi se

Nakon 203 kilometra hoda, hrabri Busovljaci stigli u Međugorje

Hrabri Busovljaci stigli su na kraj svog zavjetnog hodočašća u Međugorje. Stigli su nakon šest dana pješačenja, suočavajući se s raznim izazovima na putu…

Članovi planinarskog društva “TIM” iz Busovače, uključujući Ljubana Grubešića, Marka Rodića, Marka Miličevića, Josipa Mravaka, Damira Ćosića, Vinka Milića, Mladena Akrapa, Želju Relotu iz Busovače te Ivicu Kolendu iz Nove Bile, sada su u mjestu posebnog značenja – Međugorju.

Ova grupa hrabrih hodočasnika krenula je na putovanje od nedjelje i marljivo hodala šest dana sve do današnjeg dana, kada su oko 19 sati konačno stigli u Međugorje. Njihov put obuhvaćao je prelazak 203 kilometra, tijekom kojeg su se susreli s različitim terenima, uključujući planine, visoravni i nizine. Putovanje nije bilo lagano, jer su se suočili s neprestanom kišom i smrzavanjem tijekom prvih nekoliko dana, a potom su morali izdržati hercegovačku žegu.

Unatoč tim izazovima, hrabrost i predanost ovih hodočasnika je izvanredna. Njihova iznimna snaga duha i posvećenost vjeri inspiriraju sve koji prate njihovu priču. Njihov primjer potiče druge da slijede svoja vjerska uvjerenja i hrabro koračaju putem svoje vjere.

Osim duhovne dimenzije ovog putovanja, ova grupa također promovira Busovaču, svoj rodni grad. Njihov podvig i hrabrost su izvor ponosa za lokalnu zajednicu i predstavljaju ih kao primjer izdržljivosti i odlučnosti.

Svi želimo ovim hrabrim hodočasnicima da im Bog usliši molitve i nakane ovog hodočašća! Ekipa, svaka čast.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

U 59. godini života preminula Mira Ćosić iz Busovače

Svibanjski partizanski zločini nad hrvatskim narodom u BiH