spot_img

Najavljujemo: TRASH PARTY u Chicagu

Ovog vikenda točnije u petak 24.11. u Caffe Baru Chicagu očekuje vas TRASH PARTY u vrhunskoj atmosferi i hitovima iz 90-ih i početka 2000-tih.‼️

Trash glazba žanr je koji se prišiva zaraznim pjesmuljcima nastalih sklepanjem pjevnih, površnih tekstova i energičnih plesnih electro/pop glazbenih podloga. Izvođači ovih glazbenih djelca postali su slavni istom brzinom kojom su tu kratkotrajnu popularnost izgubili, danas za neke od njih više uopće ne čujemo. Primjeri izvođača čije ćete pjesme čuti ovakvom prilikom su E.T., Denis & Denis, Senna M, Colonia, Tajči, Minea… Od stranih izdvajamo Britney Spears,Corona, La bouche , Wheatus, Spice Girls i raznorazne one-hit-wonder glazbenike koji su se pojavili krajem prošlog stoljeća. Trash zabave nastoje oživjeti te zaboravljene plesne uspješnice. Na takve događaje ne dolazite bez poznavanja ovih glazbenih trash hitova: Ja sam vlak, Tek je 12 sati, Program tvog kompjutera, Soba 23, Oči boje kestena itd. Svi željni odličnog provoda, opuštene atmosfere i dobre glazbe posjetite Trash Party u Caffe Baru Chicago.

Povedite svoje drage prijatelje koji se znaju najbolje zabaviti i uživajte u starim hitovima. Dres code nije obvezan, ali sigurni smo da imate nešto u ormaru iz toga vremena stoga nabacite neko odjevni demode, šareni komad i svratite.

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti