Najavljujemo: Sutra u Busovači tradicionalni “Božićni koncert HKD-a Napredak Busovača”

0
381
Busovke i Busovljaci će i ove godine imati priliku uživati u raznovrsnom plesnom i glazbenom programu na Napretkovom Božićnom koncertu koji će se održati u subotu 30.12.2017. u 19 sati u sportskoj dvorani srednje škole u Busovači.

Naime, već devetu godinu HKD Napredak Busovača organizira svoj Božićni koncert u razdoblju između Božića i Nove Godine. Ovo je ujedno i kruna godišnjeg rada svih Napretkovih sekcija te će svim gledateljima prikazati što su to radili u protekloj godini. Ove godine će se predstaviti četiri sekcije HKD-a Napredak Busovača i to folklorni sastav, mažoretkinje, tamburaški sastav te izvorne pjevačke skupine.

Koncert će se održati u subotu 30.12. u 19 sati u sportskoj dvorani srednje škole u Busovači. Ovogodišnji program će biti jako zanimljiv i raznovrstan te će gledatelji imati priliku uživati u 15 izvedbi već navedenih Napretkovih sekcija. Program će obilovati plesnim i glazbenim točkama te će se busovačkom gledateljstvu predstaviti oko 200 izvođača, članova HKD Napredak Busovača. Cijena ulaznica je simboličnih 3KM, a prihod od prodaje namijenjen je dopunjavanju fundusa nošnje Društva.

Vjerujemo da će svatko naći barem ponešto za sebe u ovom bogatom programu te pozivamo sve Busovke i Busovljake, ali i prijatelje iz drugih općina da nam se pridruže te da uz pjesmu i ples isprate s nama staru, a požele dobrodošlicu novoj godini.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.