spot_img
spot_img
Utorak, 21 svibnja, 2024

POČEO PRIJENOS UŽIVO: Misa polnoćka iz župne crkve sv. Ante u Busovači

grad-busovaca.com portal za sve one koji nisu u mogućnosti biti u našoj župi na misi polnoćki organizira prijenos uživo koji će početi u 20:45 sati, a sama misa polnoćka započet će u 21 sat.

Danas je Badnji dan ili Badnjak – dan uoči Božića, a ime mu dolazi od riječi “bdjeti”, jer se na Badnju večer bdije pobožno čekajući Kristovo rođenje. Večeras će se u Busovači, ali i svim crkvama širom BiH i svijeta, održati mise polnoćke kojima se obilježava početak najvećeg katoličkog praznika – Božića.

U župnoj crkvi sv. Ante Padovanskog u Busovači, zbog dobro nam poznatih razloga i trenutnih mjera nadležnih institucija, misa ponoćka slavit će se u tri termina – 17, 19 i 21 sat te u filijalnim crkvama u Barama i na Čepu, u 21 sat.

Ekipa grad-busovaca.com portala za sve one koji nisu u mogućnosti biti u našoj župi na misi ponoćki organizira prijenos uživo koji će početi u 20:45 sati, a sama misa ponoćka započet će u 21 sat. Misu predvodi dr. fra Josip Jozić, profesor na Franjevačkoj teologiji u Sarajevu.

“Kako bismo ostali povezani u zajedništvu i ljubavi te nastavili živjeti od euharistije, pozivamo Vas da se sa svojim obiteljima pridružite misi polnoćki koju ćemo uživo prenositi. Molimo zajedno za sve nas, za našu domovinu, Crkvu, sav svijet, osobito oboljele od ove zaraze, zdravstvene radnike i sve odgovorne…”

Izravan prijenos mise ponoćke možete pratiti na YouTube kanalu “GRAD BUSOVAČA PORTAL” ili klikom OVDJE.

Također, pozivamo vas da se pretplatite na naš kanal i redovno dobivate sve obavijesti. 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti