spot_img
Subota, 23 rujna, 2023
spot_img
NaslovnicaBUSOVAČANAJAVLJUJEMO: Kafansko večer u pivnici Beer Bar Busovača

NAJAVLJUJEMO: Kafansko večer u pivnici Beer Bar Busovača

U večernjim satima 7. rujna 2023., svi putevi vode prema Busovači jer će se tamo održati kafanska večer za pamćenje u popularnoj pivnici – Beer Bar Busovača. Dobra glazba, ukusna hrana i hladno piće samo su neki od razloga zašto ne smijete propustiti ovaj nevjerojatan događaj.

Od 20:30h pa nadalje, Busovača će zabljesnuti zvukom talentiranog busovačkog trija: Dario Vuleta, Boris Vučić Nane i Denis Vučić Vučko. Ovaj trio donosi nevjerojatnu energiju i stvarno dobar repertoar!

Ali to nije sve što će vam Beer Bar Busovača ponuditi te večeri. Novost u njihovoj ponudi je ukusna meza, koja će upotpuniti večer i zadovoljiti vaša nepca. Svi znaju da kafanska večer nije potpuna bez finih zalogaja, a ovdje će se pobrinuti da se osjećate kao kod kuće.

“Ovaj događaj ne bi bio moguć bez potpore nekoliko ključnih partnera. Portal grad-busovaca.com i Radio Busovača d.o.o. ponosno su medijski pokrovitelji ovog događaja. Također, posebno zahvaljujemo našim sponzorima: TRS, Molson Coors, Stella Artois, Ožujsko pivo, Staropramen i Stock. Njihova podrška omogućila je da ovaj događaj bude nezaboravan. Ne propustite ovu priliku za vrhunsku glazbu, odličnu hranu i osvježavajuće napitke. Označite datum – 7. rujna 2023. i pripremite se za najbolju kafansku večer u Beer Baru Busovača. Vidimo se tamo!”

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti