spot_img

NAJAVLJUJEMO Bogat košarkaški vikend u Busovači, šest utakmica u 2 dana!

Košarkaški klub “Busovača” ovaj vikend, za sami kraj polusezone, priređuje nezaboravan košarkaški vikend uz šest prvenstvenih utakmica koje obećavaju uzbuđenje i neizvjesnost na parketu.

Mladi košarkaši, predkadeti i kadeti otvaraju vrata košarkaškog spektakla u subotu, 9. prosinca, od 12:00 sati, suočavajući se s izazovom protiv Posušja. Vikend kulminira u nedjelju, 10. prosinca, s dvije nove utakmice protiv Širokog, počevši od 12:30 sati.

Realno je priznati da su obje gostujuće ekipe, Posušje i Široki, veliki favoriti u svojim utakmicama. Unatoč tome, domaći timovi obećavaju hrabre nastupe, a eventualna pobjeda bila bi veliko iznenađenje za očekivane favorite. Subotnje muške utakmice prethodit će susret najmlađih košarkašica Busovače i Posušja, dviju neporaženih ekipa, s početkom u 15:00 sati.

Seniori Busovače zaključit će vikend spektakl utakmicom 8. kola protiv ekipe Širokog II. Busovački igrači, vođeni trenerom Durakom, obećavaju veliku borbu i nadmašivanje dugogodišnje tradicije uspjeha protiv druge ekipe Širokog.

Raspored utakmica:

SUBOTA, 9.12
BUSOVAČA – POSUŠJE
Mladi Kadeti: 12:00 sati
Kadeti: 13:30 sati
Mlade Kadetkinje: 15:00 sati

NEDJELJA, 10.12
BUSOVAČA – ŠIROKI
Mladi kadeti: 12:30 sati
Kadeti: 14:00 sati
Seniori: 16:30 sati

Svi ljubitelji košarke pozvani su da podrže svoje omiljene ekipe i uživaju u dinamičnom košarkaškom vikendu u Busovači.

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti