spot_img
spot_img
Ponedjeljak, 22 travnja, 2024

NAJAVLJUJEMO: 9. memorijal Miro Vujica

Obavještavamo i pozivamo planinare, planinarska društva, obitelj i prijatelje pok. Mire Vujica, zaljubljenike prirode i ostale građane da će dana 25.02.2024.godine u mjestu Peska, općina Busovača (planinarski dom) biti održan 9.Memorijal Miro Vujica.

Program:

Dana 25.02.2024.godine
– u 09:00 sati okupljanje sudionika memorijala u Busovači (školsko igralište između osnovne i srednje škole).
– u 09:30 sati početak pl.pohoda prema Peskoj
– u 13:00 sati dolazak u mjesto Peska i odavanje počasti pok. Miri, paljenje svijeća.
– u 14:00 sati ručak (planinarski grah) na Peskoj i druženje planinara.
Kb – manje zahtjevna pl.tura (do tri sata hoda)
T1 – tehnički nezahtjevna tura

 

Važna napomena:
Prijavom za sudjelovanjem u pohodu, svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uslove za sudjelovanje u istoj, da prihvaća ovaj program, da hodnji pristupa na vlastitu odgovornost, te da će se u skladu s planinarskom etikom pridržavati plana i programa organizatora, odluka i uputa vodiča.
Odjeću i obuću prilagoditi vremenskim uvjetima.

Organizator zadržava pravo izmjene programa hodnje ili odgađanja iste u slučaju nepredviđenih okolnosti na terenu (loši meteorološki uslovi i sl.)

Svaki učesnik pohoda svojom prijavom i sudjelovanjem prihvaća niže navedene uvjete:

1. Učesnik svojom prijavom i sudjelovanjem potvrđuje da na pohodu/usponu nastupa isključivo na vlastitu odgovornost, svjestan da sudjelovanje na ovom događaju predstavlja potencijalnu opasnost koja uključuje rizik od raznih vrsta tjelesnih ozljeda i moguću smrt.

2. Učesnik prihvaća da Organizator nije odgovoran za bilo koji oblik štete prema njemu nastao sudjelovanjem na pohodu/usponu, posredno, neposredno, izdvojeno ili povezano, izazvan vlastitom nepažnjom i krivnjom, ili nepažnjom i krivnjom drugih natjecatelja ili trećih osoba, prije, za vrijeme ili nakon spomenutog natjecanja.

3. Učesnik je odgovoran za bilo koji oblik štete prema trećim osobama koju je prouzročio ili kojoj je doprinio vlastitom nepažnjom ili krivnjom.

4. Učesnik je dužan za vrijeme trajanja pohoda/uspona, te neposredno prije i poslije istog, poštivati službeno objavljena pravila, upute o sigurnom kretanju, i uvjete nastupa izdanih od strane organizatora, te upute vodiča i osoba angažiranih u organizaciji pohoda/uspona.

5. Učesnik se odriče prava sudskim putem potraživati od organizatora naknadu bilo kojeg oblika štete nastale sudjelovanjem na pohodu/usponu.

Molimo zainteresirana pl.društva i pojedince da nam najave svoj dolazak radi planiranja obroka i bolje organizacije pohoda.
Vedro i lagan korak!

Kontakt osobe:
Vinko Milić
0 63 494 379
Ljuban Grubešić
063 484 745

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM