spot_img
spot_img
Ponedjeljak, 20 svibnja, 2024

Danas u Busovači obilježavanje 31. obljetnice policije Hrvatske zajednice Herceg-Bosne

U sklopu svečane proslave 31. obljetnice policije Hrvatske zajednice Herceg-Bosne, Udruga policajaca Hrvatskih branitelja u BiH poziva sve građane i goste na niz događanja koja će se održati u Busovači 23. rujna 2023. godine.

Ova obljetnica predstavlja prigodu za prisjećanje na povijest i doprinos policije Hrvatske zajednice Herceg-Bosne tijekom Domovinskog rata.

Program događanja:

  • 09:30 sati – Malonogometni turnir “Jozo Leutar”

Ovogodišnji događaj započet će uz uzbudljiv malonogometni turnir “Jozo Leutar”, koji će okupiti natjecatelje i ljubitelje sporta iz cijele regije.

  • 14:00 sati – Polaganje vijenaca i cvijeća na Središnjem spomen obilježju palim braniteljima u Busovači

Nakon sportskog natjecanja, svi će se zajedno uputiti prema Središnjem spomen obilježju kako bi odali počast palim braniteljima. Polaganje vijenaca i cvijeća bit će emotivan trenutak duboke zahvalnosti prema onima koji su dali najvišu žrtvu za svoju zajednicu.

Nakon ceremonijalnog dijela, svečana akademija održat će se u hotelu “Tisa”, gdje će se prisutni moći upoznati s povijesnim trenucima i dostignućima policije Hrvatske zajednice Herceg-Bosne. Ovo je prilika da se podijele priče i iskustva iz prošlosti te osvježe sjećanja na važne trenutke.

Josip Marić, predsjednik Udruge policajaca Hrvatskih branitelja u BiH, srdačno poziva sve da se pridruže ovom važnom događaju i zajedno proslave 31. obljetnicu policije Hrvatske zajednice Herceg-Bosne.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti