Petak, 1 srpnja, 2022

Najava promocije knjige “Nemoj poći sada” Mirze Begovića

Pročitajte i ovo

U petak, 21. kolovoza 2015. s početkom u 19 sati u velikoj sali Općine Busovača bit će održana promocija knjige (romana) “Nemoj poći sada” autora Mirze Begovića.

Mirza Begović, diplomirani profesor bosanskog, hrvatskog i srpskog jezika i književnosti, jedan je od mladih i ambicioznih ljudi koji svakim danom pokušavaju svoje snove i želje pretvoriti u stvarnost.

Mirzin roman prvijenac “Nemoj poći sada” govori o ljudima, njihovoj vrijednosti, nagonskoj egzistenciji, a autor je u romanu htio ispričati jednu obiteljsku dramu prikazanu kroz prizmu svakodnevne fantazme. Roman je fokusiran i na jednostavnost i karakterističnu naraciju.

“Roman je namijenjen svima, osim onim najmlađim, zbog čega se osjećam dužnim da baš toj populaciji, između ostalog, u skorije vrijeme ponudim nešto u čemu će uživati. Zbog svog sadržaja, ali i stila, ovaj roman nije za neke mlađe tinejdžere, jer priča koju sam ja pokušao ispričat će se njih ticati tek za par godina”, rekao je Mirza za 072info portal.

Promocija romana bit će održana u petak, 21. kolovoza 2015. s početkom u 19 sati u velikoj sali Općine Busovača.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Posredstvom Fonda solidarnosti liječeno gotovo pola milijuna pacijenata s područja Federacije BiH

Sredstva Federalnog fonda solidarnosti osiguravaju se dijelom iz doprinosa za obvezno zdravstveno osiguranje, a dijelom iz proračuna FBiH preko...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo