- Marketing -
Četvrtak, 23 rujna, 2021
- Marketing -

NAJAVA | Peta ljetna radionica za djecu od 3 do 10 godina – Emocije i mozaik

Pročitajte i ovo

Krizni stožer FBiH predložio produljenje epidemioloških mjera

Krizni stožer Federalnog ministarstva zdravstva predložio je produljenje epidemioloških mjera za narednih 14 dana. Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo...

FOTO: Kilometarske kolone na Kaoniku

https://grad-busovaca.com/foto-teska-prometna-nesreca-ka-kaoniku-sudar-osobnog-i-teretnog-vozila/

Izvanbračni partneri se od sada smatraju članom porodice umrlog osiguranika

Vlada Federacije BiH je utvrdila i Parlamentu FBiH na usvajanje po hitnom postupku uputila Prijedlog zakona o izmjenama i...
U organizaciji udruge UZOR iz Busovače i HUM-a u Središnjoj Bosni, u nedjelju  (1. kolovoz) će u Busovači biti održana peta u nizu ljetnih radionica za djecu. Na rasporedu je nova ljetna radionica i prilika da vaši mališani nauče nove stvari na zabavan i zanimljiv način, kroz interakciju s vršnjacima i voditeljicom radionice.

Radionice će se održati u dva termina: prva za djecu uzrasta od 7 do 10 godina od 12:00 do 15:00 sati. Prvi dio radionice bit će usmjeren na temu Emocije.

Zašto djeci govoriti o emocijama? O emocionalnoj inteligenciji se sve više govori stoga smo odlučili i sami djelovati i na tome području, kroz razne aktivnosti usmjerene na tu, jako važnu temu. Prvo ćemo napraviti kratki uvod aktivnošću kojom ćemo kroz svakodnevne životne situacije prepoznavati važnost emocija u međusobnoj komunikaciji. Proći ćemo kroz Power Point prezentaciju i upoznati se s malo složenijim emocijama, na djeci prilagođen način.

Drugi dio radionice pravit ćemo mozaik. To će biti prilika za upoznavanje s jednom od likovnih tehnika, a koja nosi višestruku korist u razvoju motorike, potiče na kreativnost i razvoj mašte.

Druga radionica, za djecu uzrasta od 3 do 6 godina, održat će se u terminu od 16:00 do 19:00 sati. Tema i podjela radionice na dva dijela odvijat će se kao i u prvoj grupi, ali s prilagođenim aktivnostima mlađem dječjem uzrastu. Razgovor o emocijama i aktivnosti u ovoj grupi bit će pojednostavljene slikovitim prikazima i razmjenom iskustava, te na taj način težit ćemo jačanju grupne kohezije, ohrabriti djecu da otvoreno govore o emocijama prepoznajući vlastite i tuđe emocije. Drugi dio radionice i izrada mozaika posebno je značajna za ovu grupu, jer pruža priliku vježbanja fine motorike, strpljivosti, upornosti i naravno, kreativnosti i mašte.

- Advertisement -

Prijaviti se možete na broj telefona 063 908 035 ili putem Facebook i Instagram stranice udruge UZOR Busovača. (Kontakt osoba je Marija Čalić, voditeljica radionica).

Roditelje molimo da, ako odluče da njihovo dijete na ovaj način bude dio ovog projekta i zajedno s nama kroz igru i zanimljive aktivnosti uči i razvija svoje vještine, svoje povjerenje ukažu realizatorima radionica. Detaljnije informacije roditelji će dobiti prije početka radionice na spomenutoj lokaciji, kada će voditelji aktivnosti biti dostupni za sva pitanja i nejasnoće vezane za organizaciju, sadržaje i način realizacije.

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Slovenija će Bosni i Hercegovini donirati još 100 tisuća doza Pfizera

Vlada Republike Slovenije donijela je odluku o donaciji 100.620 doza Pfizerovih cjepiva protiv koronavirusa Bosni i Hercegovini. Vlada je zadužila...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo