spot_img
spot_img
Utorak, 21 svibnja, 2024

Na području Hercegovine uhićen policajac osumnjičen za ubojstvo u Srbiji

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA), zajedno s policijskim službenicima MUP-a RS-a, su u petak na području Trebinja uhitili Igora Avramovića, rođenog 19. rujna 1995. godine, u Priboju (Srbija) koji se tereti za teško ubojstvo u Priboju.

Na osnovu operativnih saznanja policijski službenici SIPA-e i MUP-a Republike Srpske, locirali su navedenu osobu na području Trebinja, nakon čega je lišen slobode.

Za navedenom osobe je NCB Interpol Beograd raspisao međunarodnu crvenu Interpolovu tjeralicu jer se sumnjiči da je 21. svibnja 2023. godine u Priboju u Republici Srbiji izvršilo kazneno djelo ”Teško ubojstvo” propisano Kaznenim zakonom Republike Srbije koje se na području BiH skrivalo od kaznenog gonjenja.

Osoba je lišena slobode i u suradnji s Ministrastvom unutarnjih poslova Republike Srbije, Obavještajno-sigurnosnom agencijom BiH i Ministarstvom unutarnjih poslova Županije Sarajevo, priopćeno je iz SIPA-e.

Inače, Igor Avramović je policajac koji je te kobne noći u ugostiteljskom objektu na smrt pretukao Ervina Ćalahmetovića (35).

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti