Srijeda, 6 srpnja, 2022

Na Plavoj vodi počela izgradnja velikog hotela

Pročitajte i ovo

Na turističkom lokalitetu Plava voda u Travniku uvelike se odvijaju radovi na izgradnji hotela Plava voda koji će krasiti ovo područje već do kraja godine do kada se planiraju završiti vanjski radovi.

Biser Travnika, Plava voda, s izgradnjom ovog objekta koji će uvelike obogatiti turističku i ugostiteljsku ponudu, postat će još ljepši i u još većoj mjeri će mamiti turiste.

Ranije su na ovoj lokaciji postojali objekti koji nisu bili u funkciji dugi niz godina pa je njihova sanacija i adaptacija za sve privatnike iziskivala dodatna novčana sredstva.

Hotel koji je investicija porodice Hadžić iz Travnika, inače vlasnika ćevabdžinice Hari, imat će za cilj spojiti tradiciju i novi moderni izgled, a sve s ciljem obogaćenja ponude vezirskog grada.

Budući izgled hotela Plava voda

Projekt za izgradnju hotela radio je poznati bosanskohercegovački arhitekta Amir Vuk-Zec iz Studija “Zec” koji je kazao da je sretan što na prostorne rebuse na lokalitetu Plave vode ima priliku spojiti suvremene arhitektonske stilove i lokalnost mjesta.

Plava voda još uvijek je dostupna turistima kao i ugostiteljski objekti u blizini, a kako nam je rečeno do kraja godine je cilj završiti vanjske radove i pokriti objekta nakon čega će se prijeći na unutrašnje radove.

Izgradnjom hotela turisti će na raspolaganju imati 28 soba s balkonima, klub za druženje, fitness salu, multifunkcionalnu dvoranu, slatki kutak s tradicionalnim bosanskim kolačima i prodajnom galerijom s bh. suvenirima te brojne druge sadržaje, a na potkrovlju objekta bit će smješten spa & wellness centar, bazen i terasa za sunčanje gdje će svi turisti imati priliku za aktivni odmor nakon obilaska travničkih i vlašićkih atrakcija, piše Klix.ba

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Priča o nevjerojatnoj hrabrosti, požrtvovnosti i vjeri misionarke Vedrane Ljubić

Napali su je mačetom, bila je na rubu smrti, vidjela je stvari koje običan čovjek ne može niti zamisliti,...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo