spot_img
Srijeda, 6 prosinca, 2023
spot_imgspot_img

MUP SBŽ: Vitežaninu oduzet automobil zbog neplaćenih kazni u iznosu preko 10 tisuća KM!

U protekla 24 sata, na području Srednjobosanske županije, zabilježena su tri kaznena djela, priopćeno je iz Ministarstva unutarnjih poslova Srednjobosanske županije (MUP SBŽ).

Dana 20. rujna, oko 12 sati, policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a izvršili su pretres kuće i okućnice koju koristi I.M., rođen 1994. godine, u mjestu Grahovik, općina Travnik. Prilikom pretresa, pronađeno je nekoliko paketića sadržaja za koji se sumnja da je opojna droga tipa speed, određena količina materije za koju se pretpostavlja da je opojna droga cannabis, te digitalna vaga za precizno mjerenje.

Istog dana, oko 19:40 sati, u mjestu Divjak, općina Vitez, policijski službenici tima za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga PU Travnik izvršili su kontrolu putničkog motornog vozila marke VW Golf, kojim je upravljao A.S., rođen 1989. godine, iz Viteza. Tijekom kontrole, A.S. je dobrovoljno predao određenu količinu materije za koju se pretpostavlja da je opojna droga ecstasy. Provjerom u elektronskoj bazi utvrđeno je da A.S. ima neplaćenih novčanih kazni u iznosu od 10.657,00 KM, te mu je vozilo oduzeto.

Također, istog dana, oko 23:30 sati, u ulici II Zasjedanja Avnoja, općina Jajce, policijski službenici PS Jajce izvršili su kontrolu i pregled osobe I.Č., rođene 2003. godine, iz Bugojna. Tom prilikom, I.Č. je dobrovoljno predao određenu količinu zeljaste materije za koju se pretpostavlja da je opojna droga cannabis.

U suradnji s nadležnim županijskim tužiteljstvom, protiv osumnjičenih će se poduzeti zakonom propisane mjere i radnje, priopćeno je iz Ureda komesara MUP-a SBŽ.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM