Ponedjeljak, 1 ožujka, 2021

MUP KSB: Pronađena droga u nekoliko gradova, rasvijetljene krađe u Kiseljaku, ukupno 545 prekršajnih naloga

Pročitajte i ovo

VIDEO | Kiseljačanin Ivan Rajić sjajnim nastupom ušao u peti krug emisije “Zvezde Granda”

Kiseljačanin Ivan Rajić uspješno je savladao još jednu prepreku na Zvezdama Granda. Ovaj 17-godišnji roker oduševljava svojim nastupom ,...

Hrvatska sigurno ne otvara sve 1. ožujka!

Načelnik Nacionalnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, ministar Davor Božinović izjavio je u ponedjeljak da su započeli razgovori o...

VIDEO: Kako izraditi žensku torbu – drvo koža

Ismir Hrustanović završio je fakultet ekonomije i menadžmenta. Međutim zaljubio se u kožu i ljepilo jer je s ocem...
Tijekom proteklog vikenda na području Kantona Središnja Bosna prijavljeno je 5 krivičnih djela.

Dana 19.02.2021. godine oko 20 i 15 sati u mjestu Udurlije, općina Bugojno, policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a izvršili su kontrolu i pregled vozila marke Mercedes, u kojem je zatečena osoba S.S. rođen 1980. godine iz Bugojna. Tom prilikom isti je dobrovoljno predao određenu količinu zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis.

Istog dana, oko 21 sat u ugostiteljskom objektu u mjestu Margetići, općina Novi Travnik, policijski službenici PS Novi Travnik su uočili osobu J. Š. rođen 1999. godine da odbacuje od sebe prozirnu vrećicu sa sadržajem zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga kanabis.

Dana 20.02.2021. godine oko 16 i 45 sati u mjestu Kanare, općina Travnik, policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a u suradnji sa PS Travnik izvršili su kontrolu i pregled vozila marke VW Polo u kojem su zatečene osobe A. S. rođen 1986. godine i A.S. rođen 1997. godine, obadvojica iz Travnika. Tom prilikom isti su dobrovoljno predali određenu količinu zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis.

U suradnji s nadležnim tužiteljstvom pronađene materije su oduzete, a protiv osumnjičenih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

NAKNADNO RASVIJETLJENA KRIVIČNA DJELA

- Advertisement -

Dana 06.02.2021. godine oko 12 sati u PS Kiseljak je prijavljeno krivično djelo „Teške krađe“ u ugostiteljski objekt koji se nalazi u ulici Josipa Bana Jelačića, općina Kiseljak. Prema prijavi iz objekta je otuđena veća količina opreme za kupatila, gdje je pričinjena znatna materijalna šteta.

Operativnim radom na terenu policijski službenici PS Kiseljak su došli do saznanja da su izvršitelji ovog krivičnog djela A.B. rođen 1992. godine iz Vareša i Z.A. rođen 1989. godine iz Sarajeva.

Istog dana oko 15 sati u PS Kiseljak je također prijavljeno krivično djelo „Teške krađe“ koja je izvršena u putničko motorno vozilo marke BMW koje se nalazilo parkirano u ulici Josipa Bana Jelačića, općina Kiseljak. Prema prijavi iz vozila je otuđeno oko 650,00 KM i zlatni ručni sat znatne materijalne vrijednosti.

Poduzimajući planske aktivnosti na rasvjetljavanju predmetnog krivičnog djela, policijski službenici PS Kiseljak su došli do saznanja da je za njegovo izvršenje osumnjičen J.T. 1974. godine iz Zenice.

U suradnji s nadležnim tužiteljstvom protiv osumnjičenih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

JAVNI RED I MIR

Evidentirano je 15 slučajeva narušavanja javnog reda i mira.

SIGURNOST PROMETA

Evidentirano je 12 prometnih nezgoda u kojima su 3 osobe zadobile lakše tjelesne povrede.

Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručeno je ukupno 545 prekršajnih naloga, od kojih su 172 naloga uručena zbog prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine, koji su evidentirani mobilnim i fiksnim radarima.

Iz prometa je zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola ili bez položenog vozačkog ispita isključeno 8 vozača, od kojih su 3 vozača zadržana u policijskim stanicama do otrježnjenja zbog prisustva alkohola u organizmu preko 1,5 promila.

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

- Marketing -

Posljednje objavljeno

Fotografija dana: Pobožnost Put križa na Čepu

Tijekom korizme, osim češćeg sudjelovanja u slavljima sakramenata, vjernički život katolika na ovim područjima kroz ovaj 40-dnevni hod ususret...
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo