Modrić: Nisam razmišljao o oproštaju. Baš guštam igrati za Vatrene

Imam još dosta motiva igrati za reprezentaciju, uvijek sam govorio da ću igrati dok god me budu trebali, dok osjećam da mogu pomoći, a to hvala Bogu još uvijek mogu, rekao je Luka Modrić

Luka Modrić predvodio je Hrvatsku na gostovanju kod Portugala u prijateljskoj utakmici (1-1), prenosi 24.sata.

Zlatko Dalić izvadio ga je početkom drugog dijela, a portugalska publika ispratila ga je s terena pljeskom. Hrvatska je bila bez ozlijeđenih Rebića, Kramarića i Lovrena, te bez Ćorluke, Subašića i Mandžukića koji su se oprostili.

Je li Luka razmišljao o oproštaju od reprezentacije?

– Iskreno, nisam. Imam još dosta motiva igrati za reprezentaciju, uvijek sam govorio da ću igrati dok god me budu trebali, dok osjećam da mogu pomoći, a to hvala Bogu još uvijek mogu – rekao je Modrić za Novu TV, koja je prenosila utakmicu i prenosit će sve susrete Vatrenih sljedeće četiri godine, prijateljske, u kvalifikacijama za Euro, sam Euro i susrete u Ligi nacija.

Hrvatsku će, kako stvari stoje, i dalje predvoditi Luka Modrić.

– Nisam vidio razlog da se oprostim, unatoč tome što smo ostvarili veliki rezultat na u Rusiji. Mislim da mogu još pomoći reprezentaciji, kad osjetim da to više nije to sam ću reći. Zašto odlaziti ako se osjećam dobro? Bez obzira što neki kažu kako je ovo idealan trenutak. Meni je gušt igrati za reprezentaciju, igram uvijek s velikim motivom, presretan sam ovdje, kapetan sam i nisam vidio razloga. Ponavljam, još mogu pomoći reprezentaciji – dodao je Modrić.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Gradska knjižnica “Busovača” danas daruje besplatno članstvo

Bugojno: U Kandiji u nedjelju otkrivanje i posveta spomenika poginulim Hrvatima