spot_img
spot_imgspot_img
Subota, 2 ožujka, 2024

Mladi košarkaši i košarkašice iz KK Busovača briljirali na turniru “Jozo+8” u Vitezu

VITEZ, 12. svibnja 2023. – Jučer je u Vitezu održan tradicionalni košarkaški turnir “Jozo+8”, koji je organizirao Omladinski košarkaški klub Vitez. Prvi dan turnira bio je posvećen natjecanju u kategoriji 2010. godište i mlađi, a posebno zanimljivo bilo je to što su selekcije nastupile u mješovitom sastavu, uključujući djevojčice i dječake.

Mladi košarkaši i košarkašice iz Košarkaškog kluba Busovača briljirali su na terenu, ostvarivši uvjerljive pobjede protiv svih svojih protivnika. Zasluženo su osvojili prvo mjesto i pokal, uz dodatak zlatnih medalja. Posebno priznanje otišlo je u ruke Matije Šimića, koji je proglašen najboljim igračem turnira, također iz redova Košarkaškog kluba Busovača.

Ovaj uspjeh predstavlja veliko priznanje za jedan od najuspješnijih sportskih kolektiva na području općine Busovača. Vodstvo kluba, predvođeno Nikicom Petrovićem i Miodragom Vujovićem, pokazuje iznimnu stručnost i angažman, a podrška mladih i perspektivnih trenera poput Atifa Duraka, Jelene Ivanović Trogrlić i Gordane Znahor Katava, doprinosi izvrsnom radu kluba. Očekujemo još sjajnih sportskih dostignuća od ove talentirane mlade ekipe.

Čestitamo!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM