Petak, 22 siječnja, 2021

Mladež Središnjem spomen obilježju u Busovači vratila dostojanstven izgled

Pročitajte i ovo

Inauguracija kao nikad dosad: Washington pust i pun vojske

Više od 20.000 pripadnika Nacionalne garde, vojnih rezervista, naoružani kruže gradom. Postavljene su žičane ograde i betonski blokovi kako...

U BiH najavljene ekstremno niske temperature, u Busovači jutros -9

U Bosni se danas očekuje umjereno do pretežito oblačno vrijeme, a u Hercegovini pretežito sunčano. Vjetar u Bosni slab do...
Članovi udruge “UZOR” i “Mladi zajedno” iz Busovače danas su uspješno proveli akciju uređenja Središnjeg spomen obilježja palim braniteljima u Busovači i ovom spomeniku vratili stari sjaj i izgled.

Osim popravke spomen obilježja, posađeno je i novo ukrasno bilje, klupe i rasvjetni stubovi su obnovljeni te je u potpunosti očišćeno spomen obilježje i prilazni putevi koji vode prema spomen obilježju.

“Lijepo i dostojanstveno spomen obilježje zaslužuju svi oni koji su život dali za našu budućnost i obranu Busovače u Domovinskom ratu”, poručili su sudionici današnje akcije te dodali:

“Ovom prigodom bi se zahvalili predsjedniku FBiH Marinku Čavari i ministrici financija u Vladi KSB Mirjani Plavčić na nesebičnoj potpori, Albertu Kokiću i Draženu Bagariću na pomoći prilikom postavljanja klupa, DVD-u Busovača na pomoći pri čišćenju, Ivanu Ćosiću za tehničku podršku, poduzeću Marić bus za el. energiju, a Stipi Krišti na piću i slatkišima koje je donirao za današnju akciju uređenja”.

Akciju je uspješno vodio i koordinirao Bojan Petrović, a istoj su se odazvali i dužnosnici iz Mladeži HDZ-a BiH – Josip Mravak, predsjednik OV Busovača i Suzana Krišto, zastupnica u Saboru ŽSB i Dario Plavčić, predsjednik ŽO Mladeži HDZ BiH ŽSB.

Sudionici akcije: Pamela Smoljo, Marko Gudelj, Doris Perković, Marijan Krišto, Anita Šušnja, Irena Čavara, Bojan Glibo, Inga Vuleta, Marijela Livaja, Martin Grubešić, Eduard Velte, Josip Mravak, Ivan Marić, Suzana Krišto, Maja Petrović, Kristina Čavara, Bojan Petrović i Dario Plavčić.

Najčitanije zadnjih 7 dana

- Marketing -

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

- Marketing -

Posljednje objavljeno

Član SIP-a Vlado Rogić o današnjoj sjednici SIP-a i odlukama!

Središnje izborno povjerenstvo BiH donijelo je odluku da poništi izbore u Srebrenici i Doboju. Protiv ove odluke bio je...
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo