spot_img
spot_img
Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024

Milijunska investicija u Busovači, gradi se objekat površine 3500 m2

Poznati bh. maloprodajni lanac, Robot iz Sarajeva, prije dva mjeseca krenuo je s izgradnjom novog maloprodajnog centra u Busovači koji će zapošljavati više od 50 radnika.

Centar je smješten na zemljištu površine 10.000 metara kvadratnih, a sam objekt će biti površine 3.500 metara kvadratnih. Centar će biti otvoren u Ulici Nikole Šubića Zrinskog odnosno na zemljištu nekadašnjeg busovačkog nositelja razvoja – Ciglane.

Centar će posjetiteljima ponuditi bogate asortimane robe vrhunske kvalitete i raznovrstan asortiman prehrane, kemije, tekstila, posuđa, igračaka, robe široke potrošnje, bijele tehnike, alata, kućanskih aparata, akustike, namještaja, rasvjete, sanitarija itd.

„U našem centru će biti također smješteni restoran i kafić, kao i dječja igraonica, a u okviru vanjskog dijela biće na raspolaganju veliki parking prostor. Planiramo zaposlenje između 50 i 70 osoba“, naglasili su za naš portal iz Robota.

Robot generalno nudi bogat asortiman roba, ali i bogat sadržaj za sve kupce. Stoga, to će biti oaza obiteljske kupovine gdje na jednom mjestu možete pronaći sve za vaše potrebe a ujedno je i mjesto najboljih cijena, poručuju iz Robota.

Otvorenje Robota u Busovači je planirano tijekom jeseni ove godine te je kao takvo jedna od najvećih gospodarskih investicija u Busovači u posljednjih 30 godina.

Foto: Robert Marić

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti