Mažoretkinje HKD “Napredak” Busovača uspješne na 2. Državnom prvenstvu mažoretkinja u Čitluku

0
174
Čitluk je ove godine ugostio preko 500 mažoretkinja iz osam gradova. Među kojima su Grude, Mostar, Čapljina, Uskoplje, Tomislavgrad, Busovača, Stolac te Čitluk. Sve djevojke su blistale i ovaj događaj uvečale na najveličanstveniji način.

Mažoretkinje HKD “Napredak” Busovača s trenericom Draganom Lucić, u svojih 4 i pol godina postojanja, došle su nikad brojnije, 40 mažoretkinja iz Busovače stiglo je na natjecanje u Čitluk.

Nastupile neformacije : kadet štap solo- Marija Relota 4. mjesto, junior štap solo- Dora Relota 4. mjesto, senior štap solo -Ana Bilić 5. mjesto , junior pom-pon solo- Marija Popović 6. mjesto, formacija junior štap 5.mjesto.

Kadetići su sudjelovali u show programu i na kraju najslađi i najmlađi dječji sastav „Pačići“ kući su odnijeli svoje zlatne medaljice u kategoriji Prvi korak.

„Nakon ovog događaja nadam se da će ljudi početi ozbiljnije shvaćati što su to mažoretkinje. Možda i dobijemo neki termin u dvorani za trening (neću puno o lošim uvjetima). Svako natjecanje i putovanje s ovim djevojčicama i djevojkama ostavi lijepo sjećanje i nevjerovatan osjećaj, kako se nešto može ostvariti i ispuniti želja za plesom.
Ne znam tko može ostati ravnodušan kada vidi te djevojčice kako nastupaju, kako to vole i koliko su se borile da postignu ovo sve, same suze krenu.

Najvažnije je da se djevojčice i djevojke zabave da su sretne i da vide koliko još djevojčica i djevojaka u BiH vole isto što i one. Željela bih se zahvaliti predsjedniku HKD Napredka, podružnica Busovača Josipu Križanoviću što nam svake godine omogući prijevoz, hvala svim roditeljima koji su sudjelovali u ovome i pomogli nam, također hvala i majkama koje su došle do Čitluka i bile nam podrška. Hvala svima koji su nam pomogli da uspijemo otići na ovo natjecanje.”- kazala je trenerica mažoretkinja Dragana Lucić

FOTOGALERIJA:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here