spot_img
spot_img
Četvrtak, 23 svibnja, 2024

Mažoretkinje HKD Napredak #Busovača učestvovale na prestižnom MWF seminaru

Početkom ovog mjeseca, Marija Relota, Irena Vujica i trenerica Dragana Bohutinski predstavljale su Mažoretkinje HKD Napredak iz Busovače na seminaru Majorette Sport World Federation (MWF).

Seminar je održan pod organizacijom Dejana Brkića i Željke Banović, članova prestižne federacije koja u ovom trenutku okuplja timove s četiri kontinenta.

Glavni dio seminara vodila je Željka Banović, predsjednica MWF asocijacije i međunarodna sudkinja, usmjeravajući sudionike na edukaciju i tehničko usavršavanje. Praktični dio seminara, koji uključuje rad sa štapom i pomponom, održale su Lucija Bešlić i Sabina Novosel, predstavljajući nove trikove koje su sudionici seminaru sa oduševljenjem prihvatili.

U izjavi za lokalni portal grad-busovaca.com, članice Mažoretkinja HKD Napredak istaknule su svoje zadovoljstvo: “Volimo učiti nove stvari! Hvala na ukazanoj prilici.”

Ovaj događaj ne samo da potvrđuje visok standard edukacije koji MWF promovira, već i ističe predanost Mažoretkinja HKD Napredak prema usavršavanju svojih vještina i predstavljanju svoje zajednice na međunarodnoj razini.

 

 

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti