spot_img
spot_img
Nedjelja, 26 svibnja, 2024

Marko Plavčić svojim Vitežanima večeras poklonio veličanstven solistički koncert

U nedjelju, 14. travnja, crkva Sv. Juraja u Vitezu, kao i prije dvije godine, bila je prostor ispunjen velikim emocijama i srećom zbog solističkog koncerta Marka Plavčića.

Ljubav prema glazbi, ljubav prema bližnjemu i ljubav prema mjestu u kojem živi su motivi da glazbenik Marko Plavčić i večeras održi svoj solistički koncert. Iza Marka su brojni sati vježbanja, nastupa, natjecanja i osvojenih nagrada, ali za Marka, kako navodi, poseban je uspjeh kada je vidio osmjehe i izraze zadovoljstva na licima publike.

Podsjetimo, Viteški glazbenik akordeonista Marko Plavčić, nakon što je po završetku glazbenog školovanja održao veliki solistički koncert te oduševio sve prijatelje i goste u župnoj crkvi u Vitezu, večeras, dvije godine poslije, je održao svoj drugi solistički koncert, ovoga puta uz goste, članove Orkestra Srednje glazbene škole Jakova Gotovca iz Novoga Travnika, a pored srednjoškolaca, gost u orkestru je bio i prof. Amir Muharemović.

Tijekom jednosatnog koncerta, brojni nazočni su uživali, a pljeskom su Marka pozvali da nikada ne prestane svojom glazbom uveseljavati okolinu.

Viteski.ba

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti