spot_img
spot_img
Nedjelja, 26 svibnja, 2024

Mala škola UZOR Busovača ovaj put u gradskom parku, pogledajte fotografije

☀️ Proljeće i sunčan dan izmamili su nas u obližnji park, tako da je skupina polaznika Male škole UZOR u petak prvi dio svog druženja provela vani.

Zadatak je bio pronalazak različitih boja u prirodi. Na kartone smo zalijepili kartice različitih boja s ciljem da u prirodi pronađemo nešto što je odgovarajućih boja. Lišće, cvijeće, kamenčići, grančice… sve je dolazilo u obzir. 🍀🌸🌼🪻🍂☀️

Naša igra privukla je u parku i brojne druge “tragače” koji su bili spremni pomoći. Odlično smo se zabavili i aktivirali, a kroz igru učili boje, komparaciju, vježbali svoje srtpljenje i koncentraciju na zadatak. Vremena je ostalo i za kratku igru na dječjem igralištu, dok nas je po povratku u našu Malu školu čekao novi zadatak.
Iskružili smo košnicu i pčelice, sa zadatkom da ih temperama i obojimo.🖌 Sve to čini smo kroz razgovor o tome kako i gdje žive pčele, čime se hrane i što nam to slatko i zdravo spremaju u svojim košnicama. 🍯🐝

Za kraj smo nekoliko puta poslušali pjesmu Bubmari i pčele.

☀️ Nastavak proljetnih aktivnosti slijedi u sljedeći petak, 19.4.2024. godine s početkom u 18:00 sati.

Prijave su u tijeku putem FB stranice Udruge UZOR i na broj telefona: + 387 63 908 035 (Viber/WhatsApp). Kontakt osoba je Marija Čalić, voditeljica radionica.

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti