Subota, 13 kolovoza, 2022

Ljetopis uručen bh. gospodarstveniku godine Nikoli Franjiću i vlasniku Čardaka Mirku Šakiću

Pročitajte i ovo

Viteški ljetopis, knjiga koja je u nakladi Udruge Volim Vitez, a temeljem rada novinara portala viteški.ba izašla iz tiska prošloga mjeseca budi i dalje veliko zanimanje javnosti u Vitezu.

Tako je knjiga, na prigodnim sastancima uručena uglednim domaćim gospodarstvenicima, vlasniku poduzeća Kristal i gospodarstveniku godine u izbori Večernjeg lista Nikoli Franjiću te Mirku Šakiću, vlasniku Etno sela Čardaci.

Tijekom primopredaje Ljetopisa naglašena je važnost ove publikacije koja govori o nizu značajnih tema kada je u pitanju Vitez, a na poseban način o važnim gospodarskim uspjesima Vitežana, Franjića, Šakića i njihovih kolega koji svojim radom daju veliku vrijednost općini Vitez. “S posebnim zanimanjem razgovaralo se o tekućim i budućim investicijama koje će u novom ljetopisu, koji je u pripremi, imati zapaženo mjesto“, kazali su članovi uredništva Jakov Križanović i Nikola Šarić. Tu se prije svega misli o novim investicijama i dodanoj modernizaciji poduzeća Kristal, koje je regionalni lider staklarske industrije te skorom otvorenju novih kapaciteta Etno sela Čardaci i stavljanju u funkciju objekta nekadašnjeg hotela Vitez.

Na koncu, i Franjić i Šakić su potvrdili da će Viteški ljetopis imati mjesto u njihovim knjižnicama te knjižnicama poslovnih partnera s kojima surađuju.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Voz Sarajevo – Zagreb će putovati svega četiri dana

Željeznice Federacije BiH svakodnevno rade na razvijanju i otvaranju novih linija. Nakon višegodišnje stagnacije, otvorena je linija do mora,...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo