spot_img
Srijeda, 4 listopada, 2023
spot_img

LIDL stiže u BiH, pogledajte gdje će biti otvorena prva poslovnica!

Načelnik Općine Stari Grad Ibrahim Hadžibajrić danas je najavio kako će poznati njemački trgovački lanac Lidl uskoro otvoriti poslovnicu u Sarajevu.

Početna investicija Lidla trebala bi iznositi oko 700 milijuna eura, rečeno je danas medijima. Hadžibajrić je dodao kako još uvijek nije utvrđena točna lokacija na kojoj će biti otvorena poslovnica Lidla.

“Jutros sam imao sastanak vezano za dolazak Lidla u Sarajevo, predložili smo lokaciju gdje bi se mogao napraviti takav objekt u Starom Gradu, međutim tu su uključene i druge relevantne institucije koje moraju dati mišljenja. Ako se usuglasimo, Lidl bi ove godine trebao da se nađe i u našoj općini”, kazao je Hadžibajrić.

Podsjetimo, Business Insider je prošle godine naveo kako Lidl zbog uspješnog poslovanja u Srbiji i Hrvatskoj planira otvoriti poslovnice i u Bosni i Hercegovini.

Hadžibajrić je dobitnik nagrade “Zlatna plaketa za životno djelo” za uspjehe i rezultate rada za period od prethodnih 25 godina, što je glavni razlog za njegov današnji susret s medijima.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti