Krišto čestitala Dan neovisnosti: Nastavimo osnaživati BiH kao državu tri jednakopravna naroda

Predsjedateljica Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Borjana Krišto uputila je čestitku povodom 1. ožujka, Dana neovisnosti Bosne i Hercegovine.

Podsjetila je kako je tog datuma 1992. godine Bosna i Hercegovina postala neovisna, suverena i međunarodno priznata država, te da će “taj povijesni trenutak ostati zabilježen kao datum koji nas je opredijelio da našu domovinu nastavimo zajednički osnaživati kao državu tri konstitutivna i jednakopravna naroda i svih drugih koji u njoj žive“.

Danas se naša domovina nalazi pred samim vratima velike europske obitelji. Uvjerena sam kako je punopravno članstvo u Europskoj uniji naš zajednički cilj i budućnost kojoj svi težimo.

Na tom putu moramo biti jedinstveni, sa željom i vjerom u bolje sutra, te iskreno i beskompromisno raditi na ostvarenju svih naših strateških opredjeljenja.

Kao predsjedateljica Vijeća ministara BiH, te u svoje osobno ime, upućujem iskrene čestitke svima u Bosni i Hercegovini, povodom 1. ožujka, Dana neovisnosti, navodi se u čestitki predsjedateljice Vijeća ministara BiH Borjane Krišto.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Jeste li svjesni opasnosti ako spavate s mobitelom pored glave?

Tražite posao? Potreban konobar, plaća 1000 KM!