Kiseljak: Jedna osoba pretučena prilikom potrage za odbjeglim zatvorenikom

Ovih dana na području općine Visoko, pa čak i općine Kiseljak, u naselju Završe vršena je kontrola terena s ciljem pronalaska odbjegle osobe. Kako nam je potvrđeno iz MUP-a ŽSB, pripadnici MUP-a Zeničko-dobojske i Sarajevske županije su pretresali određene kuće te vršili kontrolu vozila. Tijekom jedne od akcija došlo je i do fizičke povrede jedne osobe.

Naime, u PS Kiseljak je od strane osobe inicijala D.K. (1957.) prijavljeno nanošenje fizičkih povreda te oštećenje imovine od strane službenih policijskih osoba.

Naime, spomenutoj osobi su prilikom pretresa njegove kuće nanesene fizičke povrede a u vrlo neugodnoj situaciji se našla i njegova supruga koja je također bila u kući. O cijelom slučaju je obaviješten dežurni tužitelj a unesrećenom je preporučeno da svoja prava ostvari sudskim putem.

Policija prilikom pretresa očito nije pronašla što je tražila no unesrećenom je oduzeta jedna puška, navodno lovačka koja je kako neslužbeno doznajemo obiteljsko naslijeđe, a za koju vlasnik pak nije imao dozvolu.

U MUP-u Zeničko-dobojske županije o cijelom slučaju nisu imali nikakvih informacija dok su pak iz MUP-a Županije Sarajevo potvrdili spomenutu akciju no o incidentu, kako su rekli, nemaju informacije.

artinfo.ba

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Najava: Festival riječi – Lašvanski knjižarij

Održana 5. međunarodna smotra folklora “Srce Središnje Bosne”