spot_img
spot_img
Subota, 13 travnja, 2024

Javna tribina „Nauči, razmišljaj i djeluj – promocija Zakona o mladima i pravima mladih“ probudila interes mladih i javnosti

Javna tribina „Nauči, razmišljaj i djeluj – promocija Zakona o mladima i pravima mladih“ koja se održala u srijedu, 22. 11. 2023. godine, u kino dvorani Theatre u Busovači, probudila je veliko zanimanje mladih i javnosti.

Tribina je okupila oko 40 mladih, predstavnika lokalnih vlasti, stručnjaka i zainteresiranih građana koji su aktivno sudjelovali u raspravi o Zakonu o mladima FBiH i politikama prema mladima. Panel diskusija i interaktivni dio s pitanjima i odgovorima omogućili su duboko i konstruktivno razmatranje teme.

Kao rezultat tribine, usuglašen je tekst deklaracije o poboljšanju položaja mladih, koji će biti upućen medijima i donositeljima odluka. Deklaracija naglašava važnost angažmana mladih u kreiranju politika koje se tiču njihovih života i budućnosti.

Ovaj događaj je još jedan korak naprijed u osnaživanju mladih i promicanju njihovih prava u našoj zajednici. Zahvaljujemo svim sudionicima na njihovom doprinosu i aktivnom sudjelovanju.

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti