Jajce: U povodu blagdana sv. Ive večeras koncert Miroslava Škore

0
119
U povodu obilježavanja blagdana svetog Ivana Krstitelja, tisuće vjernika boravi u Podmilačju kod Jajca, jednom od najstarijih hodočasničkih i zavjetničkih mjesta u BiH.

Pored misnih slavlja blagdan će svakako uveličati i koncert najuspješnijeg kantautora tamburaške i pop glazbe.

Naime, Miroslav Škoro nakon dugo vremena će u kraljevskom gradu Jajcu na stadionu „Pijavica“ održati veliki koncert.

Organizatori su najavili veliki spektakl i ističu kako se traži ulaznica više budući da vlada veliki interes ljudi iz cijele Bosne i Hercegovine u kojoj je Škoro omiljen i rado viđen gost. Srednja Bosna je uvijek nešto posebno.

Prošlo je jako puno vremena i ne sumnjam kako će to biti koncert za pamćenje. Dolazim puna srca, potrudit ćemo se da publici pružimo ugodnu večer te da nakon završenog koncerta odu veseli i puni dojmova, rekao je Škoro te dodao kako se raduje susretu s mnogobrojnim obožavateljima i prijateljima u Srednjoj Bosni.

Kroz glazbenu priču, Škoro će kako kaže otpjevati sve one pjesme koje je pisao o roditeljima, ljubavi, domovini, svojoj kući, konjima i drveću. Sa stadiona će se zasigurno zavijoriti najveći hitovi poput Šumi, šumi javore, Ne vjeruje srce pameti, Ne dirajte mi ravnicu, Mata te dvije nove pjesme Vrijedilo je i Zadnja želja kojima se publika posebno veseli, jer će ih imati priliku po prvi puta čuti uživo.