Subota, 24 rujna, 2022

Iznenada preminula nastavnica iz Viteza

Pročitajte i ovo

U 47. godini života iznenada je preminula Mirnesa Trako, djelatnica OŠ “Dubravica – Preočica” iz Viteza.

“Sa nevjericom i velikom tugom primili smo vijest da je naša Mirnesa Trako preselila na bolji svijet. Veliki šok i tuga za Mirnesinu porodicu, rodbinu i prijatelje i sigurno smo izgubili jednog plemenitog i vrijednog insana. Mirnesa je bila dio naše porodice Preporod, gdje je ostavila veliki trag u radu sa našom djecom i omladinom i molimo Svemogućeg da joj to upiše kao dobra djela, da joj se smiluje i oprosti grijehe. Porodici želimo puno sabura u ovim teškim vremenima.”, navodi BZK Preporod Vitez u objavi na Facebook stranici.

Dženaza će biti sutra, 14. kolovoza 2022. godine u 16:47 sati u Preočici. Ožalošćeni: Muž Bahrudin, kćerke Berina i Kanita, otac Hamid i majka Rahima, braća Mirnes i Enes, svekrva Ređija, djever Salih, zaova Kimeta, jetrva Alisa, snahe Naisa i Refija, bratići Hamid i Jusuf, bratićne Enisa i Nejra. Obitelji: Trako, Džananović, Delić, Lendo, Rebihić, Đidić, Patković, Bektaš, Kermo, Bešo, Buro, Topalović, Riđić, Skopljak, Birdahić te kolektiv i učenici OŠ Dubravica – Preočica, kao i ostala mnogobrojna rodbina, susjedi i prijatelji.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Slaba zainteresiranost za isplate jednokratnih pomoći radnicima

Аko poslodavci budu u mogućnosti novčano mogu pomoći radnicima, poruka je Vlade Federacije Bosne i Hercegovine. Međutim, na terenu је...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo