spot_img

Ivana Smoljo kandidatkinja HDZ-a BiH za načelnicu Općine Busovača

Večeras, na sjednici Općinskog odbora HDZ-a BiH Busovača jednoglasno je usvojena odluka da Ivana Smoljo bude kandidat HDZ-a BiH za načelnicu Općine Busovača na predstojećim Lokalnim izborima, koji će biti održani 6. listopada 2024. godine.

Ivana Smoljo je po struci magistar komunikologije, dugogodišnja članica OO HDZ-a BiH Busovača, udana, majka dvoje djece i aktivna sudionica društvene zajednice.

„Zahvaljujem Općinskom odboru na ukazanoj časti i povjerenju da budem kandidatkinja za načelnicu Općine Busovača. U Busovači sam rođena, u Busovači živim sa svojom obitelji i u Busovači želim djelovati, dati svoj doprinos u izgradnji uspješne lokalne zajednice, na dobrobit svih njezinih stanovnika. Uvjerena sam da sa svojim dosadašnjim iskustvom i stečenim znanjima mogu, uz potporu HDZ-a BiH, unaprijediti sveukupnu kvalitetu življenja u našoj Busovači“, izjavila je Ivana Smoljo za medije nakon sjednice.

Na spomenutoj sjednici usvojena je i odluka da Marko Šantić, aktualni predsjedatelj Općinskog vijeća, bude nositelj liste kandidata za Općinsko vijeće Općine Busovača.

Na listi HDZ-a BiH za Lokalne izbore 2024. bit će kandidatkinje i kandidati iz svih ogranaka i mjesnih zajednica, osobe iz gospodarske, braniteljske te kulturno – sportske sfere općine Busovača, raznoliki po profesionalnom usmjerenju, te mnogo mladih ljudi spremnih za poboljšanje životnih uvjeta uz provjerene i iskusnije članove ove lokalne zajednice.

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti